Magyarország

2012.08.20. 12:55

Megkéseltek egy fiatalt Orosházán

Békéscsaba, 2012. augusztus 20., hétfő (MTI) - Vita közben késsel életveszélyesen megsebesítettek egy 17 éves fiút hétfő hajnalban Orosházán - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Békéscsaba, 2012. augusztus 20., hétfő (MTI) - Vita közben késsel életveszélyesen megsebesítettek egy 17 éves fiút hétfő hajnalban Orosházán - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.Vargáné Szombati Andrea elmondta: az Orosházi Rendőrkapitányság ügyeletére hétfő hajnalban 3 óra után érkezett bejelentés arról, hogy a Kutasi utcában két fiatalember összeszólalkozott. Az egyikük, egy 17 éves fiú segítséget hívott. Amikor odaérkezett a harmadik ember, hármójuk között a vita tettlegességig fajult, s a 17 éves fiatal szúrt sérülést szenvedett.

A sérültet azonnal kórházba szállították. A két fiatal férfit a rendőrség előállította, a bűncselekményt az Orosházi Rendőrkapitányság és a megyei főkapitányság nyomozói jelenleg is vizsgálják.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!