Magyarország

2012.08.23. 11:18

Nincsenek életveszélyben a tatabányai családi tragédia résztvevői

Tatabánya, 2012. augusztus 23., csütörtök (MTI) - Nincsenek életveszélyben annak a családnak a tagjai, akiket szerdán vágott sérülésekkel szállítottak a tatabányai Szent Borbála Kórházba - mondta el az MTI érdeklődésére az intézmény sajtóreferense.

Tatabánya, 2012. augusztus 23., csütörtök (MTI) - Nincsenek életveszélyben annak a családnak a tagjai, akiket szerdán vágott sérülésekkel szállítottak a tatabányai Szent Borbála Kórházba - mondta el az MTI érdeklődésére az intézmény sajtóreferense.Balogh Márta hozzátette, a család kérésére több információt nem adhat az ellátott betegek állapotáról.

A tatabányai Sport Hotelben szerdán egy férfi felvágta két gyerekének és feleségének az ereit, majd magát is megsebesítette. A személyzet a tragédiáról a mentőktől értesült.

A szálloda névtelenséget kérő munkatársai az MTI-nek csütörtökön elmondták, a tragédia egy Svájcban élő magyar családdal történt. Közel három héttel ezelőtt jelentkeztek be a hotelbe.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella az MTI-vel közölte: az eset részleteiről a körülmények tisztázása után a főkapitányság sajtótájékoztatón számol be, azonban ennek tervezett időpontját egyelőre nem tudta megjelölni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!