Magyarország

2012.08.25. 20:36

Röszkénél ismét be lehet lépni az országba

Szeged, 2012. augusztus 25., szombat (MTI) - Újra be lehet lépni az országba a Röszkénél, miután egy Horgos közelében történt súlyos baleset következtében a szerb rendőrök mellékutakra terelték a határra vezető út forgalmát - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat este az MTI-vel.

Szeged, 2012. augusztus 25., szombat (MTI) - Újra be lehet lépni az országba a Röszkénél, miután egy Horgos közelében történt súlyos baleset következtében a szerb rendőrök mellékutakra terelték a határra vezető út forgalmát - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat este az MTI-vel.Szenti Szabolcs tájékoztatása szerint miután egyszerre jelentek meg a határátkelőn az utazók, a belépésnél kismértékű torlódásra kell számítani. Szerb sajtóértesülések szerint egy szlovák nő baleseténél helyszíneltek a szerb rendőrök Horgos közelében, amikor egy lengyel turistákat szállító busz beléjük rohant. A balesetben a szlovák nő és az egyik helyszínelő rendőr életét vesztette, társa életveszélyesen megsérült.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!