Magyarország

2012.09.11. 08:03

Kigyulladt egy családi ház Székesfehérváron

Székesfehérvár, 2012. szeptember 11., kedd (MTI) - Kigyulladt és leégett egy családi ház és a melléképülete Székesfehérváron, a mentők egy lakót kórházba vittek – tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-t.

Székesfehérvár, 2012. szeptember 11., kedd (MTI) - Kigyulladt és leégett egy családi ház és a melléképülete Székesfehérváron, a mentők egy lakót kórházba vittek – tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-t.Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy a Nagyszebeni utcában egyik családi házában keletkezett a tűz. A kettes fokozatú esethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltóság négy autóval és a műveleti szolgálattal vonult ki. A kazánházban egy sérült férfit találtak, akit a mentők kórházba vittek.

A melléképületben az oltás közben két gázpalack felrobbant. A tűzoltók további két PB- és három ismeretlen tartalmú palackot kihoztak az épületből. Találtak hegesztéshez használható oxigén- és acetilénpalackot is, utóbbi kilövéséhez a rendőrség mesterlövészének segítségét kérték.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!