Magyarország

2012.09.27. 11:20

Szombaton rendezvény miatt lezárják az Andrássy utat az Operaháznál

Budapest, 2012. szeptember 27., csütörtök (MTI) - Rendezvény miatt szombat délután fél négytől vasárnap hajnali 1 óráig lezárják az Operaház környékét, így az Andrássy utat is, emiatt a közösségi közlekedés menetrendje is módosul - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Budapest, 2012. szeptember 27., csütörtök (MTI) - Rendezvény miatt szombat délután fél négytől vasárnap hajnali 1 óráig lezárják az Operaház környékét, így az Andrássy utat is, emiatt a közösségi közlekedés menetrendje is módosul - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.Az Operaház szombaton tartja szabadtéri szezonnyitóját.

A BKK közleménye szerint a járműforgalom elől az Andrássy út Bajcsy-Zsilinszky út és Nagymező utcai közötti szakaszán kívül elzárják még a Dalszínház utcát és a Hajós utcát a Lázár utca és az Andrássy út között.

Emiatt a 105-ös buszok fél négytől üzemzárásig mindkét irányban módosított útvonalon, a Bajcsy-Zsilinszky út-Nagymező utca útvonalon közlekednek. A terelőúton a 105-ös autóbuszokra az Arany János utca megállóhelyen a 109-es busz megállójában, valamint a 70-es és a 78-as trolibuszok Bajcsy-Zsilinszky út és Zichy Jenő utca megállóiban lehet felszállni.

A kisföldalatti 19 órától éjjel fél tizenegyig a Vörösmarty tér felé nem áll meg az Opera megállónál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!