Magyarország

2012.10.04. 11:22

Kamion karambolozott személyautóval az M70-esen

Nagykanizsa, 2012. október 4., csütörtök (MTI) - Csak csütörtök reggel indulhatott újra a járműforgalom az M70-es autóúton, a magyar-szlovén határon, ahol szerda késő este egy üvegeket szállító kamion átszakította a sávelválasztó szalagkorlátot, majd összeütközött egy szemből érkező kisteherautóval - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Nagykanizsa, 2012. október 4., csütörtök (MTI) - Csak csütörtök reggel indulhatott újra a járműforgalom az M70-es autóúton, a magyar-szlovén határon, ahol szerda késő este egy üvegeket szállító kamion átszakította a sávelválasztó szalagkorlátot, majd összeütközött egy szemből érkező kisteherautóval - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.Szabados Gábor elmondta: a balesetben a kamion magyar sofőrje nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A teherjármű Szlovénia felé haladt, amikor - feltehetően defekt miatt - áttörte a szalagkorlátot, és a szembejövők oldalán nekiütközött egy román rendszámú kisteherautónak. A másik sofőr nem sérült meg. A kamion üres befőttes üvegekből álló rakománya szétszóródott az úton.

A műszaki mentés miatt az autóutat a határon mindkét irányban lezárták, a járműforgalom csak reggel indulhatott újra ezen a szakaszon.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!