Magyarország

2012.12.09. 11:15

Hat árokba csúszott járművet kellett menteni Zala megyében

Zalaegerszeg, 2012. december 9., vasárnap (MTI) - Hat árokba csúszott járművet kellett menteni a tűzoltóknak Zala megye déli részén a jeges, csúszós utak miatt - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Zalaegerszeg, 2012. december 9., vasárnap (MTI) - Hat árokba csúszott járművet kellett menteni a tűzoltóknak Zala megye déli részén a jeges, csúszós utak miatt - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.Farkas Diána elmondta: az éjszaka Nagykanizsa térségében öt személygépkocsi és egy kisteherautó csúszott árokba. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A közútkezelő megyei igazgatóságának ügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a zalai közutakon jelenleg huszonöt munkagép dolgozik. A megyében minden út járható, de Molnári és Tótszerdahely környékén, valamint Újudvar és Magyarszerdahely közötti szakaszon hóátfúvások vannak.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!