Magyarország

2012.12.01. 16:22

Robogón menekült a balatonedericsi bankrabló

Veszprém, 2012. december 1., szombat (MTI) - Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a rendőrség a balatonedericsi bankfiók kirablása miatt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Veszprém, 2012. december 1., szombat (MTI) - Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a rendőrség a balatonedericsi bankfiók kirablása miatt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.Kómár Viktória azt írta: a rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető csütörtök dél körül bement egy takarékszövetkezet balatonedericsi fiókjába, és az alkalmazottat fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette, majd készpénz átadására szólította fel.

A rendőrség adatai szerint az elkövető egy 40 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi, a bűncselekmény elkövetésekor sötét színű simléderes sapkát, világosszürke szövetkabátot és sötét színű nadrágot viselt.

Az elkövető Balatonedericsről mellékutakon Keszthely irányába menekült el egy zöld színű robogón - közölte Kómár Viktória.

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a rablással kapcsolatban információval rendelkeznek.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!