Magyarország

2013.01.12. 11:31

Egy nap alatt 38 sérüléssel járó közlekedési baleset történt

Budapest, 2013. január 12., szombat (MTI) - Az elmúlt 24 órában a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy követelt halálos áldozatot, 14 súlyos, 23 könnyű sérüléssel végződött - közölte honlapján a rendőrség szombaton.

Budapest, 2013. január 12., szombat (MTI) - Az elmúlt 24 órában a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy követelt halálos áldozatot, 14 súlyos, 23 könnyű sérüléssel végződött - közölte honlapján a rendőrség szombaton.A közlemény szerint ugyancsak az elmúlt 24 órában a rendőrök 151 embert fogtak el, akik közül 98-at bűncselekmény elkövetésén tetten értek, 48-cal szemben pedig körözés alapján intézkedtek.

A rendőrök 285 személyt állítottak elő, köztük 83-at bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Egy ember kihűlés miatt vesztette életét.

A határrendészeti eseményeket összesítve a rendőrség közölte: 15 embert tiltott határátlépés, hármat külföldiek rendészetével kapcsolatos szabálysértés, hármat beutazási és tartózkodási tilalom megsértésének gyanúja miatt, további egy embert közokirat-hamisítás szabálysértése miatt fogtak el.

 

 

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!