Magyarország

2013.01.26. 10:41

Havazás - Lassan javul a helyzet Vas megyében

Szombathely, 2013. január 26., szombat (MTI) - Továbbra is vannak lezárt útszakaszok Vas megyében. A szél a kora hajnali órákban megszűnt, de vannak olyan utak, amelyeket csak hómaróval, nagyon lassan tudnak felszabadítani - mondta el szombat reggel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas megyei diszpécsere az MTI érdeklődésére.

Szombathely, 2013. január 26., szombat (MTI) - Továbbra is vannak lezárt útszakaszok Vas megyében. A szél a kora hajnali órákban megszűnt, de vannak olyan utak, amelyeket csak hómaróval, nagyon lassan tudnak felszabadítani - mondta el szombat reggel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas megyei diszpécsere az MTI érdeklődésére.Szakács Gábor tájékoztatása szerint nem járható az alsórendű út Nádasd és Halogy, Daraboshegy és a 86-os főút, Meggyeskovácsi és Csempeszkopács, Karakó és Jánosháza, Nemeskeresztúr és Kissomlyó, Köcsk és Celldömölk, valamint Celldömölk és Kemeneskápolna között.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!