Magyarország

2013.01.26. 10:46

Kétmilliót forintot érő marihuánát találtak a pénzügyőrök egy szerb kocsiban

Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - Több mint kétmillió forint értékű marihuánára bukkantak a pénzügyőrök egy szerb kocsiban Komárom-Esztergom megyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője szombaton az MTI-vel.

Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - Több mint kétmillió forint értékű marihuánára bukkantak a pénzügyőrök egy szerb kocsiban Komárom-Esztergom megyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője szombaton az MTI-vel.Suller György Attila tájékoztatása szerint a pénzügyőrök pénteken tartottak ellenőrzést a 81-es számú főút Komárom-Esztergom megyei szakaszán. Egy szerb rendszámú személyautó átvizsgálásakor egy tartósító fóliával áttekert csomag került elő, amelyben zöld színű, kábítószergyanús növényi anyag volt.

A NAV-osok értesítették a rendőröket, akik a helyszíni szemle során megállapították, hogy a csomagban egy kilogramm marihuána van, amelynek feketepiaci értéke több mint kétmillió forint.

Az ügyben kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt eljárás indult az autóban utazó két szerb férfi ellen - közölte a szóvivő.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!