Magyarország

2013.04.17. 14:34

Együtt 2014-PM: a Fidesz nem a valóságon javít, hanem az adatokat kozmetikázza

Budapest, 2013. április 17., szerda (MTI) - Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint a Fidesz nem a valóságon javít, hanem az adatokat kozmetikázza.

Budapest, 2013. április 17., szerda (MTI) - Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint a Fidesz nem a valóságon javít, hanem az adatokat kozmetikázza.

A választási szövetség Selmeczi Gabriella szerdai sajtótájékoztatójára reagált, amelyen a Fidesz-szóvivője közölte: sikeres a munkahelyvédelmi akció, hiszen már a bevezetése utáni második hónapban mintegy 650 ezer ember élt a munkahelyek megtartását célzó program által nyújtott segítséggel.

A szövetség MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ugyanakkor Magyarországon az elmúlt három évben egyre kevesebben találnak maguknak olyan munkát, amelyből tisztességesen meg lehet élni. Ez az oka annak, hogy az elmúlt években kétszer annyi jól képzett, vállalkozó kedvű ember hagyta el Magyarországot, mint ahányan 1956 után menekültek el az országból.

Selmeczi Gabriella szerdai győzelmi jelentése csak abban a hazugság-Magyarországban érvényes, amit a rezsim kommunikációs gépezete közpénzekből épít. A valóság ezzel szemben az, hogy Magyarországon egyre kevesebb a tisztességes megélhetést biztosító munka, ezért egyre kevesebb a remény - fogalmaznak.

Azt is megjegyzik, hogy a Fidesz sajátosan küzd a munkanélküliség ellen: egyre több szóvivőt foglalkoztat. Azok a polgárok és vállalkozások azonban, akik az Orbán-Simicska-rezsimnek nem haszonélvezői, hanem vesztesei, nem látják olyan bíztatónak a helyzetet, mint Selmeczi Gabriella és szóvivőtársai - vélekednek.

2014-et követően a választási szövetség olyan gazdaságpolitikát valósítana meg, amelynek középpontjában a törekvő ember áll, aki tisztességes munkából tisztességesen akar megélni. "Újraindítjuk a gazdaságot, jó kormányzással visszacsábítjuk a munkaerőt és a munkahelyteremtő beruházókat: megvédjük a létező munkahelyeket és teremtünk újabbakat" - fogalmaznak.

- MTI -  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!