Magyarország

2014.11.17. 15:19

Pikáns lesz a hetedik Való Világ

Legalábbis a szereplőket elnézve, mindenképpen. Az eddig beköltözött lakók vagy parasztok vagy szexfüggők.

Legalábbis a szereplőket elnézve, mindenképpen. Az eddig beköltözött lakók vagy parasztok vagy szexfüggők. Elindul a hetedik széria. Most már teljesen fölösleges azzal kezdeni, hogy van-e létjogosultsága a műsornak. Hogy minek tűzik műsorra, amikor senki sem nézi. Dehogynem, nézi ő, csak nem vallja be! Sőt, a legfrissebb adatok szerint pont a városlakó értelmiségi követi. Talán nekik van a legnagyobb igényük a suttyóságra. Mivel ők nem ilyenek és nem is lesznek ilyenek, mindenkiben van egy kis vágy, hogy a villába beköltözve hülyét csináljon magából, de közben esetleg végigmásszon 3-4 dögös csajon. Kiköltözve pedig némi pénzt össze lehet haknizni a nagy büdös semmivel. De talán többet, mint amennyit az értelmiségi pályakezdőként megkeres.

Nézzük a szereplőket!

Ott van a 22 éves Dani, akit szülei nagyon elkényeztettek. Fanni lesz az új hivatásos szőke, értelmileg nulla, szolizik és... mást is csinál. Következik a 29 éves Dóra, akinek három életcélja volt: műmell, kocsi és gyerek. Ez a trió vette birtokba először a villát, viszont elég szolidak voltak az előző szériához képest. Mondjuk az alkohol náluk is előkerült. Menjünk tovább: Vikcsu állítólag már szépségversenyt is nyert, de valami fatális tévedés folytán elkezdtek rá felszaladni a kilók. Laci lesz a legidegesítőbb karakter, pár pillanat alatt sikerült a műsorvezetőket is felhúznia. Arrogáns és pökhendi. A hatodik játékos, Dennis egy megdöbbentő bejelentéssel kezdte, élő adásban szakított a csajával. Bízzunk benne, hogy sokáig húzza, mert így most nem lesz hova hazamennie és minden bizonnyal a cuccai is a tűzben végzik egy ilyen húzás után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!