Magyarország

2014.11.16. 13:32

X-faktor: Andelic Jonathán búcsúzott

Ez már a harmadik adás, amikor a két párbajozó ugyanahhoz a zsűrihez tartozik. Kezd kissé unalmassá válni.

Ez már a harmadik adás, amikor a két párbajozó ugyanahhoz a zsűrihez tartozik. Kezd kissé unalmassá válni. Egyszer-egyszer nem rossz az ilyen, mert dráma van, mert feszültség van és a végén ott a nélkülözhetetlen könny is. Little G tegnap este ezt már másodjára, rutinosan élte át.

Az este egy különleges témát kapott, a fiúk lány énekestől, míg a lányok fiú énekestől választottak dalt. Ennek megfelelően a műsor előtt a fiúk egy kis arcpakolást kaptak, a lányokat pedig elvitték rallizni. Még egy fontos történés volt a produkciók előtt, Tóth Gabi haja lelapult!

Elsőként Horányi Juli lépett a színpadra, aki Eszenyi Enikő segítségét kérte az előadáshoz. Őt követte a múlt heti párbajból továbbjutó Borbély Ricsi, aki mindenképp be akarta bizonyítani, itt a helye. Alföldi Róbert szerint Jakab-Péter Izabellának nem sikerült az átalakulás, túl dögös maradt. Negyedikként a Tha Shudras következett, akik végre egy magyar dalt hoztak. Ráadásul elég nehezet, Cserháti Zsuzsa legszebb számát dolgozták fel. Az űrzenészek után Jonathán hozta a formáját, de Tóth Gabi szerint valami bennragadt. Tóth Andi egy Elvis számot választott, ahogy is dicsérték az előadását. A partizenék után egy kis líra következett, Nagy Ricsi egy Zalatnay számot hozott. A Spoonban továbbra sem tudják a mentorok, hogy mi a hiba, keresik, de nem tudják megfogalmazni. Végezetül Benji egy szál gitárral lépett a színpadra és egy Koncz Zsuzsa dalt adott elő.

A szavazás lezárása után csont nélkül jutott tovább Benji, Borbély Ricsi, Nagy Ricsi, Tóth Andi, Jakab-Péter Izabella, a Tha Shudras és a Spoon. Párbajoznia kellett tehát Horányi Julinak és Andelic Jonathannak. A mentorok 2-1-es állást adtak át Little G-nek, aki így vagy eldönthette a dolgot vagy a nézők kezébe küldi a mentoráltjait. Előbbit választotta és hazaküldte Jonathánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!