Magyarország

2014.12.19. 10:45

Való Világ: Majdnem összejött az első baba

Ha valami eddig hiányzott a Való Világból az egy baba születése. A hetedik szériában majdnem összehozták, de a terhességi teszt negatív lett.

Ha valami eddig hiányzott a Való Világból az egy baba születése. A hetedik szériában majdnem összehozták, de a terhességi teszt negatív lett. VV Fanni és VV Dennis "szerelmi" kapcsolatáról már korábban is beszámolunk. Ha kettesben vannak, egyerűen nem bírnak magukkal, csinálják. Ezzel még nem is lenne gond, de a védekezésre is figyelmet kellene fordítani. Ezt viszont sorozatosan elmulasztották, így felmerült, hogy Fanni terhes és terhességi tesztet kért a villába. Sírva végezte el a WC-n a tesztet, de fellélegezhetett, még nem érkezik a kicsi Dennis. VV Dóri azért nagyon kedvesen minden támogatását felajánlotta, a teszt előtt a WC-nél állva fogyasztott el jóízűen egy szendvicset. Egészségére!

Talán legközelebb eszükbe jut, hogy a szerkesztők arra is gondoltak, hogy egy óvszer-automatát szereljenek be nekik. Csak használni is kellene. Az eseten egyébként Fanni anyukája is kiakadt, mert szerinte a lánya nagyon jó szexuális felvilágosítást kapott, védekeznie kellett volna. A tettei ellenére mindenben támogatja, de szerinte egy kicsit visszafoghatná magát Dennis-szel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!