Magyarország

2014.12.23. 14:07

Való Világ: Reni otthon karácsonyozik

A tegnapi párbajnak az is tétje volt, hogy ki töltheti a villában a karácsonyt, és ki nem. Ilyenkor kiesni kettős érzés lehet, hiszen a vesztes otthon lehet a szeretteivel, ugyanakkor elveszíti az esélyt, hogy megnyerje a fődíjat.

A tegnapi párbajnak az is tétje volt, hogy ki töltheti a villában a karácsonyt, és ki nem. Ilyenkor kiesni kettős érzés lehet, hiszen a vesztes otthon lehet a szeretteivel, ugyanakkor elveszíti az esélyt, hogy megnyerje a fődíjat. A villalakók Renire tették a legtöbb jelet a kiválasztáson, így ő választhatott ellenfelet. Úgy gondolta, hogy Dani verhető, de nem így lett, a srác a szavazatok 70%-át szerezte meg. Reni már a párbaj előtt is nagyon rosszul volt, talán érezte, hogy ez a játék számára véget ér. Dani magabiztosnak tűnt, de amikor bekapcsoltak a villába, éppen Zsu és Edina kezét szorította. Következett a búcsú. Reni mindenkinek adott egy puszit, kivéve Zsuzsának és Daninak. Amikor megérkezett a stúdióba, sírni és ordítozni kezdett (ahogy az ilyenkor szokás). Vissza a villába, Dani is búcsúzkodik, pacsizott egyet mindenkivel. A stúdióban Danival a fürdés kérdését tisztázták: fürdik ő, csak nem mos, mivel a következő világháború a víz miatt fog kitörni és nem szeretne ennek a részese lenni. Reninek felemlegették a tudásteszten adott fantasztikus válaszát, amit letudott annyival, hogy csak vicceltek. Persze, vicceltek...

Mindketten szoros állást tippeltek, de nem lett az, Dani 73%-ot szerzett, így magabiztos fölénnyel ő térhetett vissza a villába, Reni pedig mehet haza karácsonyozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!