Magyarország

2015.02.23. 09:09

Való Világ: Laci simán kint hagyta Fannit

Budapest - Ez egyben azt is jelenti, hogy Laci már sokadszorra, sokféle ellenfelet győzött le, akár a főnyereményt is megkaparinthatja. Másrészt így nem maradt több szerelmespár a villában, a műsor ezzel sokkal unalmasabbá vált.

Budapest - Ez egyben azt is jelenti, hogy Laci már sokadszorra, sokféle ellenfelet győzött le, akár a főnyereményt is megkaparinthatja. Másrészt így nem maradt több szerelmespár a villában, a műsor ezzel sokkal unalmasabbá vált. Azért az megnyugtató, hogy az emberek észrevették, hogy Fanni már vállalhatatlanul buta és annyit káromkodik, hogy még a 18-as karika is kevés lenne a műsornak. Az RTL II viszont megköszönheti a nézők döntését, mert így lehet, hogy kevesebb büntetéssel is megússza a rossz korhatár-besorolás miatt.

VV Fanni nagyon pörgött élete első és utolsó párbaján. VV Laci viszont higgadtan, profi, tapasztalt módon kezelte a párbaj mindent pillanatát. A küzdelem előtt leküldött három felest, amitől majdnem bealudt, szinte meg sem szólalt a stúdióban. Laci végül a semmittevésével is 10 százalékkal kiütötte a villából Fannikát, aki elsírta magát, Laci pedig még bele is rúgott egy kicsit: "Mi van tündérfalvi? *******be!" A villába (ahogy azt már megszokhattuk) senki sem várta vissza. Dórival pacsizott egyet és ment tovább. Dennis teljesen összezuhant, hogy elvesztette szerelmét. A főnyereményért tehát már csak négyen vannak harcban: VV Robin, VV Dennis, VV Laci és VV Dóri. Ezzel kezdetét vette az utolsó hét, ami azért is lesz érdekes, mert a Robin-Laci-Dóri trió kapcsolata viszonylag erős, szóval elsőként Dennist fogják kipaterolni (feltéve, hogy sikerül).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!