Magyarország

2015.02.16. 10:52

VV7: Egy szerelmespárral kevesebb

Nem nagy különbséggel, de végül Laci tért vissza a villába, ő nyerte meg a szerelmesek csatáját. Ennél nagyobb drámát ki sem találhatott volna a műsor így Valentin nap után.

Nem nagy különbséggel, de végül Laci tért vissza a villába, ő nyerte meg a szerelmesek csatáját. Ennél nagyobb drámát ki sem találhatott volna a műsor így Valentin nap után. A szerelmesek ünnepét a Való Világ úgy ünnepelte meg, hogy szétszedett egy párt. A párbaj történelmi, sose volt még olyan, hogy egy egymást ennyire kedvelő páros menjen a harctérre (stúdióba). Soha nem is lett volna ilyen, de egy kicsit elsakkozták magukat. Jobban mondva Edina, aki önként bevállalta a büntetésből kiszabott kiválasztási kendőt, hogy védje párját. Arra viszont nem gondolt, hogy Laci fogja a legtöbb jelent kapni és így ő lesz a másik párbajozó.

Laci 53,41 százalékkal gyűrte le szerelmét, így nem nagy különbséggel, de ő térhetett vissza a villába. Búcsúzóul adott egy nyakláncot Edinának, mert ő hisz benne, hogy a játék után is együtt maradnak, szerinte megtalálta az igazit. Azt az igazit, akit nem csak külseje, hanem a belső értékei miatt is tud szeretni. Mondta mindezt annak ellenére, hogy még az utolsó napokban is képesek voltak összeveszni.

A nagy küzdelem előtt még előadták a héten begyakorolt dalokat, de azért élő produkciót nem mertek bevállalni és a következő X-faktorba sem fognak bekerülni. Két trió előadását élvezhettük: Fanni-Dennis-Laci és Edina-Dóri-Robin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!