Magyarország

2015.04.29. 08:45

A Valami Amerika 2 szerint a forint nem teljesít jobban

Van az a bizonyos jelenet, amikor a 4 srác elbújik egy lépcsőházban az őket baseball ütővel üldöző Gesztesi Károly elől. Ekkor Alex Brubeck (vagyis Szervét Tibor) szájából elhangzik egy mondat, amitől most nem gyengén érezzük rosszul magunkat.

Van az a bizonyos jelenet, amikor a 4 srác elbújik egy lépcsőházban az őket baseball ütővel üldöző Gesztesi Károly elől. Ekkor Alex Brubeck (vagyis Szervét Tibor) szájából elhangzik egy mondat, amitől most nem gyengén érezzük rosszul magunkat. A film 2008-ben készült és az akkori átváltást vette figyelembe. Az alábbi mondtatok hagyják el a kamu producer száját: Adok most azonnal még 5 milliót. A fiúk persze megjegyzik, hogy korábban nem volt pénze, mire ő: "Nem is volt, de valami hülye fizetett 25,000 dollárt az East - West jogaiért". 7 évvel ezelőtt ez a mondat tökéletes volt, nagyjából 200 forintot kellett perkálnunk egyetlen dollárért.

Lássuk mennyit kapnának ma a fiúk: 6,875,584 HUF,hiszen ma egy dollár már 275 forintba kerül. Ez bizony 1,8 millió forinttal több, ami 37%-kos emelkedés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!