Magyarország

2016.07.12. 13:05

Kábítószer-kereskedőt és fogyasztókat vettek őrizetbe Újpesten

Budapest - Egy kábítószer-kereskedőt és három fogyasztót vettek őrizetbe a rendőrök Újpesten - közölte a rendőrség kedden honlapján.

Budapest - Egy kábítószer-kereskedőt és három fogyasztót vettek őrizetbe a rendőrök Újpesten - közölte a rendőrség kedden honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a rendőrök szombaton késő este egy újpesti parkolóban figyeltek fel két autóra és gyanúsan viselkedő utasaira. Az egyik autóban ülő Cs. Csaba és S. György előzetes telefonos egyeztetés után érkeztek a parkolóba, hogy kábítószer vegyenek. A rendőrök a két férfit és B. Csillát előállításukat követően kábítószer-birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A másik férfi autójában különböző kábítószergyanús anyagokat: 46 gramm tablettát, 219 gramm fehér színű port, 100 gramm kristályos anyagot, 124 gramm zöld növényi származékot, több százezer forint készpénzt és digitális mérlegeket találtak. A nyomozók később L. Béla lakásán tartott házkutatáskor nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagmaradvánnyal szennyezett önzáró tasakokat, kiadásokat és bevételeket tartalmazó elszámolásokat, több százezer forint készpénzt és valutát, valamint a kábítószer terjesztéséhez használt eszközöket foglaltak le. A 46 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A BRFK IV. kerületi kapitánysága L. Béla 46 éves budapesti lakossal szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg B. Csilla 26 éves, Cs. Csaba 22 éves budapesti és S. György 26 éves pátyi lakosokkal szemben kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - olvasható a rendőrség közleményében.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!