Magyarország

2016.10.13. 09:52

Mintha borostás lett volna... - Csak másnap esett le a nyíregyházi férfinak, hogy nem is nő volt, akivel lefeküdt

Nyíregyháza - A 38 éves nyíregyházi férfi egy teletext chaten ismerkedett meg a Nyírmadán élő Szintiával, másnap már találkozót beszélt meg a hölggyel a saját lakásán - írta meg a Zsaru Magazin.

Nyíregyháza - A 38 éves nyíregyházi férfi egy teletext chaten ismerkedett meg a Nyírmadán élő Szintiával, másnap már találkozót beszélt meg a hölggyel a saját lakásán - írta meg a Zsaru Magazin.

Amikor a nő megérkezett, a férfi először jókora termetén lepődött meg: a telefonban Szintia ugyanis teljesen máshogy írta le magát. De végül beengedte a lakásba, és rögtön a tárgyra tértek.

Miután sor került a szexuális aktusra, a vendég kiolvasta a férfi tenyeréből, hogy csak 8 év van hátra az életéből. Méghozzá azért, mert valaki megátkozta. Viszont a férfi nagy szerencséjére ő le tudja venni a rontást róla - amihez egy pohár vízre, sóra és némi borsra van szüksége. No meg egy kis egyedüllétre a kikeveréshez.

A férfi teret adott a "jósasszonynak" - majd lehúzta az első pohárkát. Ezt követte még két kupica, hiszen Szintia szerint az átok így nem száll vissza senkire, az idők végezetéig a levegőben lebeg majd.

A sértettnél ekkor elszakadt a film teljesen. Másnap tért csak magához. Eltűnt a laptopja, a fényképezőgépe, a telefonja, és persze Szintia sem volt már sehol. Ekkor tett feljelentést a rendőrségen.

A nyomozás során a zsaruk látókörébe került egy 42 éves asszony, akinél házkutatást tartottak. Ott megtalálták a férfi telefonját. A nő pedig bevallotta, hogy a bűncselekményt a fia követte el...

A kirabolt nyíregyházi férfinak ekkor kezdett csak derengeni, hogy a "nő" mintha borostás lett volna...

Az anyjára megszólalásig hasonlító L. Róbertet még aznap este a nyíregyházi vasútállomásnál elfogták.

Forrás: borsonline.hu / Zsaru Magazin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!