Magyarország

2017.08.02. 13:37

Sokkoló, de hatásos felhívás: A Balaton mélyén heverő holttest képével riogatnak a vízimentők (18+)

Balatonfüred - A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata kemény bejegyzést tett közzé a Facebookon, ugyanis mostanság jelentősen megnőtt a fulladásos halálesetek száma - legutóbb, <a href="/szabolcsi-fiatal-fulladt-a-balatonba/3569477" target="_blank">kedden egy szabolcsi fiatalember vesztette életét a tóban</a>.

Balatonfüred - A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata kemény bejegyzést tett közzé a Facebookon, ugyanis mostanság jelentősen megnőtt a fulladásos halálesetek száma - legutóbb, kedden egy szabolcsi fiatalember vesztette életét a tóban.

Bagyó Sándor, a VMSZ és ÖTE elnöke osztotta meg azt a fotót a VMSZ Facebook oldalán, amin jól kivehető a Balaton mélyén heverő holttest látványa.

- Az alábbi képeken a szonár (ultrahangos kereső) készülékünk képernyőjét látják. Amit látnak, jól látják... Egy élettelen test. Ezt látjuk amikor a feltételezett eltűnés helyszínén keressük az eltűnt személyt. Itt már nincs esélyünk az újraélesztésre sem - írta Bagyó Sándor, és az előzményekre is kitért: - Beszélnünk kell az előzményekről is, arról, hogy egy úszni nem tudó ember hogyan jut el arra a pontra, hogy mégis vízbe ugrik. Mit kell tennünk közösen ahhoz, hogy az ilyen jellegű tragédiák ne következzenek be?

Forrás: blikk.hu


[related-post post_id="3569477"]

[related-post post_id="3523507"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!