Máriapócs hírei

2012.03.21. 10:44

Informatikai ismeretterjesztő órák Máriapócson

Szeretettel várunk minden felnőtt korú lakost számítástechnikai ismeretterjesztő óráinkra . Az ismeretterjesztő előadások két csoportban több turnusban kerülnek szervezésre, akár délutáni és esti órákban valamint szombati napokon is.

Szeretettel várunk minden felnőtt korú lakost számítástechnikai ismeretterjesztő óráinkra .

Az ismeretterjesztő előadások két csoportban több turnusban kerülnek szervezésre, akár délutáni és esti órákban valamint szombati napokon is.

A képzés helye:

Művelődési Ház és Városi Könyvtár 4326 Máriapócs, Báthory u. 27.

Jelentkezni személyesen vagy a 06-42/385533 telefonszámon lehet.

Képzés ideje: csoport szinttől függően 1 nap illetve 2 nap.

Tananyag:

- Word szövegszerkesztő

- Excel táblázatkezelő

- Power Point

- Internet

- E-közszolgáltatás

Az Ismeretterjesztő órákon való részvételről tanúsítványt állítunk ki.

A jelentkezők az előképzettségüktől függően kerülnek a képzés különböző csoportjaiba. A tanácsadások fő célja az, hogy a számítógép és az internet általános használata mellett a hasznos elektronikus ügyintézéshez kapcsolódó oldalakat is megismerjék a résztvevők.

Az előadások hallgatóságának nagy örömére több turnus is indul. A legfőbb cél a felzárkóztatás a digitális szakadék csökkentésével, és az alapvető számítógép használói készségek átadása.

Címkék#máriapócs
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!