Miskolc hírei

2011.05.21. 17:25

A-KIK a legjobban tekertek, győztek Miskolcon

<p>Miskolc - ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság minden évben megrendezi a Kerékpáros Iskola Kupát. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vetélkedő Miskolcon volt a KRESZ parkban.</p>

A Kerékpáros Iskola Kupán (KIK) általános iskolák felső tagozatos diákjai vettek részt. A területi balesetmegelőzési bizottságok tartották bonyolították le a versenyeket. Az itt elért eredmények alapján a rendőrkapitányságok 2 fiú és 2 lány versenyzőt nevezhettek a megyei versenyre. A megyei csapatok pedig az országos döntőn mérik majd össze tudásukat.

A verseny KRESZ – elméleti részből, ügyességi és szabályossági pálya teljesítéséből állt. Az értékelés a hibapontok összesítésén alapszik. Az érte el a jobb helyezést, akinek minél kevesebb hibapontja volt. A megyei vetélkedő díjazása egyéni fiú, illetve lány kategóriában történt. Az első három helyezett tárgyjutalomban részesült. Az országos döntőn Borsod-Abaúj-Zemplén megyét Fórizs Gabriella és Juhász Levente miskolci tanulók képviselik. 

- A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Balesetmegelőzési Bizottság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda -



Útravaló – Kadmiumsárga az élet színe!

boon | 2011.05.21 13:41
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a jövőben időközönként olyan „Útravalókat” ad a közlekedőknek, amelyek segítségével a közúti balesetek megelőzhetők, kikerülhetők lehetnek. Közös célunk, hogy mindenki épségben haza érjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!