Miskolc hírei

2011.08.13. 21:46

Edzői nyilatkozatok a DVTK vs. Lombard Pápa meccs után

<em>Budovinszky másodszor is nagyon fontos gólt szerzett ebben az idényben, ez meghatározta a teljesítményünket..</em>.- nyilatkozta Benczés Miklós a Pápa elleni győzelem után.

Budovinszky másodszor is nagyon fontos gólt szerzett ebben az idényben, ez meghatározta a teljesítményünket...- nyilatkozta Benczés Miklós a Pápa elleni győzelem után.

Benczés Miklós: - Nagy fegyvertény ez a győzelem, szervezett csapatot győztünk le, olyat, amelyik támadószellemben lépett pályára, olyat, amelyik minden csapatnak megnehezíti majd a dolgát. Kulcsfontosságúnak tartom, hogy támadójátékosaikat semlegesíteni tudtuk. Budovinszky másodszor is nagyon fontos gólt szerzett ebben az idényben, ez meghatározta a teljesítményünket, feljavultunk és a végén még több góllal győzhettünk volna. A lényeg a három pont. Érdekes, hogy ezt a meccset sem úsztuk meg kiállítás nélkül.

Véber György:-  Gratulálok a hazaiaknak, teljesen megérdemelten nyerték meg a 90 perc összképe alapján a mérkőzést. Reális eredmény született bár a végén még megszórhattak volna minket. Jó kis tanulópénz ez nekünk, elhitték a játékosok négy siker után, hogy 70 százalék elég, és most megtapasztalhattuk, hogy ez korántsem így van. Karakterben többre vagyunk képesek, a csapat arcát szinte egyátalán nem láttam. Egyenlő létszám után volt 10-15 percünk, amikor kapufát is lőttük, és akár egyenlíthettük is volna, de el kell ismerjem, többségében a hazaiak akarta érvényesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!