Miskolc hírei

2011.09.24. 13:29

Elzárt rönktolvajok

Miskolcon - Egy önkormányzati tulajdonban lévő városszéli erdős területen a járőrök fatolvajokat értek tetten és vettek szabálysértési őrizetbe a szomszéd bejelentése alapján a napokban Miskolcon. Az elkövetéshez használt és lefoglalt láncfűrészt a bíróság elkobozta, a tolvajokat pedig fejenként három-három napi elzárással sújtotta.

Miskolcon - Egy önkormányzati tulajdonban lévő városszéli erdős területen a járőrök fatolvajokat értek tetten és vettek szabálysértési őrizetbe a szomszéd bejelentése alapján a napokban Miskolcon. Az elkövetéshez használt és lefoglalt láncfűrészt a bíróság elkobozta, a tolvajokat pedig fejenként három-három napi elzárással sújtotta.Szeptember 19-én, a koraesti órákban egy bejelentés alapján két miskolci férfit értek tetten a járőrök, akik az általuk kivágott csaknem fél köbméter éger, valamint cseresznyefát kívánták eltulajdonítani.

Az elkövetők a lopással mintegy négyezer forint anyagi kárt okoztak a tulajdonosnak.

A fatolvajokat a rendőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vételükre is sor került. Az ügyben lefolytatott gyorsított eljárás eredményeként a bíróság 3-3 napi elzárást szabott ki a két illegális fakitermelővel szemben.

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!