Miskolc hírei

2012.09.17. 19:52

Új nemzeti párt alakult, a neve: NEMZETI ÉRTÉKELVŰ PÁRT , a NÉP pártja !

A  Jobbik 2010 előtt létező  szakmai csapatából és a hazájuk iránt elkötelezett  nemzeti érzelmű emberekből megalakult új nemzeti erő: a NEMZETI ÉRTÉKELVŰ PÁRT a NÉP pártja! A Nemzeti Értékelvű Párt magyar nemzeti értékeken alapuló és nemzeti elveket ...

A  Jobbik 2010 előtt létező  szakmai csapatából és a hazájuk iránt elkötelezett  nemzeti érzelmű emberekből megalakult új nemzeti erő: a NEMZETI ÉRTÉKELVŰ PÁRT a NÉP pártja!

A Nemzeti Értékelvű Párt magyar nemzeti értékeken alapuló és nemzeti elveket való szellemiségében patrióta, gazdaságpolitikáját tekintve protekcionista elveket képviselő párt, amely emberi méltóságot tiszteletben tartó társadalom megvalósítására törekszik, melynek védett és támogatott alapsejtje a család.

A Nemzeti Értékelvű Párt a nemzet egészét kívánja képviselni.
A párt elsősorban az emberek széles rétegének az érdekeinek képviseletét kívánja politikai tevékenysége során előtérbe helyezni, ezért a párt összefogásra törekszik a vele hasonlóan gondolkodó, vagy hasonló értékeket valló hazafias szervezetekkel.

A NÉP pártja úgy gondolja, hogy csak egységesen vagyunk képesek fellépni a mai magyar társadalmat érintő kizsákmányoló erőkkel szemben, és csak egységes fellépéssel és társadalmi összefogással állítható meg Magyarország további eladósodása, és kizsákmányolása.

A Nemzeti Értékelvű Párt céljai:
A magyar nemzet és a magyar haza szolgálata.
Mi a magyar NÉP pártja kívánunk lenni és feladatunknak érezzük, hogy azokat az embereket is képviseljük, akik számára az átlagos életszínvonal és normális megélhetés csak ábránd, akiknek a munkabére, nyugdíja csak a mindennapi megélhetésük fedezésére elég, a fogyasztói társadalom kihívásainak egyre kevésbé képesek megfelelni.
Jellemzően a „kisemberek”, a bérből és fizetésből élők, és a magyar vállalkozások, kereskedők és termelők érdekeit szem előtt tartva kíván politizálni, politikájával segítve ezen társadalmi réteg európai színvonalú felzárkózását.

Meggyőződésünk, hogy a magyar ember értelmes, dolgozni, boldogulni és fejlődni akar! Ehhez olyan állami képviseletre van szüksége, amely az embert szolgálja, amely a jogszabályokat és törvényeket úgy módosítja, ahogyan azt a mindenkori fejlődés és a társadalom érdeke megköveteli, de egyben az országban élő emberek számára stabilitást, biztonságot és védelmet nyújt!

Nekünk elegünk volt a 23-éve tartó ígérgetésekből a félrevezetésből, a vadprivatizációból, az emberek rabszolgasorban tartásából!
Meggyőződésünk, hogy a Magyarországon élő emberek  tisztességesen akarnak élni!
Normális európai béreket akarnak, normális megélhetést!
Normális, valódi értéket teremtő, termelő munkahelyeket!
Alanyi jogú és tisztességes nyugdíjat, valódi elszámoltatást,
Nem pedig egy tányér rizst ebédre, és végrehajtókat a nyakukba!

Aki tisztességes magyar embereket akar látni a parlamentben, tisztességes emberközpontú politizálást szeretne és ember központú, normális gazdaságpolitikát az támogassa a NEMZETI ÉRTÉKELVŰ PÁRT-ot!

A NÉP pártja várja soraiba a vele hasonlóan gondolkodó embereket!

Nemzeti Értékelvű Párt
http://nep-part.hu 

OS MTI

Címkék#lakóhelyem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!