MON Sziréna

2012.07.01. 09:42

Baleset Siófoknál - Tizenketten utaztak a két kisbuszban, két halott, súlyos sérültek

Kaposvár, 2012. július 1., vasárnap (MTI) - Az elsődleges adatokkal szemben nem kilencen, hanem tizenketten utaztak abban két kisbuszban, amelyek vasárnap hajnalban ütköztek össze az M7-es autópálya 106-os kilométerénél, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, Siófok külterületén, a balesetben ketten meghaltak - mondta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyletese az MTI-nek.

Kaposvár, 2012. július 1., vasárnap (MTI) - Az elsődleges adatokkal szemben nem kilencen, hanem tizenketten utaztak abban két kisbuszban, amelyek vasárnap hajnalban ütköztek össze az M7-es autópálya 106-os kilométerénél, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, Siófok külterületén, a balesetben ketten meghaltak - mondta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyletese az MTI-nek.Koncz András közölte, a pályán egy magyar kisbusz hátulról nekiütközött egy román kisbusznak.

A román kisbuszban utazók közül két gyermek a helyszínen életét vesztette, hatan súlyosan megsérültek, míg a magyar kisbusz négy utasa közül három súlyos és egy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés teljes útzár mellett folyik, a forgalmat a 105-ös kilométernél a 7-es útra terelik.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!