Sport

2013.09.03. 18:17

A döntőbe jutásért ultiztak

Hatan képviselik majd megyénket a szegedi fináléban.

Hatan képviselik majd megyénket a szegedi fináléban. Szombaton és vasárnap a nyíregyházi Nyíri Fészek étterem adott otthont a Magyar Ultiszövetség 2013 évi társasági ulti elődöntőjének. Az öt selejtező fordulóból továbbjutó hatvan versenyző régen látott izgalmak között döntötte el, melyik 21 játékos vehet részt a hónap végén, Szegeden rendezendő országos döntőn. A két nap utáni összesítés után kiderült, hogy a résztvevők közül hatan megyénket képviselik.

Változás a mezőnyben

Oláh Csaba és Gulyás István Nyíregyháza, Bacskai Gyula és Mészáros Károly Kisvárda, Molnár Mihály és Oláh László Tiszabercel színeiben játszik majd Szegeden.

A döntő résztvevőinek összetétele a korábbi évekhez képest jelentős változást mutat. A háromszoros, és tavaly is bajnoki címet szerző Várszegi Szilárd pedig két ponttal elmaradt a döntőbe jutástól. A MUOE elnök, Muzslai Róbert – aki Bartos Gábor és Mészáros Károly társaságában eddig valamennyi döntőnek résztvevője volt, – pedig első számú tartalékként várja, hogy valaki ne vállalja a részvételt. Nem került döntőbe a szegediek élversenyzője, Bágyi Imre, és a szövetség főtitkára, Vizi Béla sem.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!