Multimédia

2011.06.09. 17:39

A Google Maps internet nélküli navigációval készül

<p>A legfrissebb hírek szerint a Google internet kapcsolat nélküli navigációval készül frissíteni saját applikációját. Így a hálózat használata nélkül is könnyen eljuthatunk majd A pontból B pontba.</p>

A holland All About Phones információi szerint a Google Maps nyáron robbanhat be a tényleges offline módban használható navigációs appjával. A legfrissebb verzió (5.0) már most is képes arra, hogy az előre megtervezett útvonalunkat tárolva navigáljon, viszont ha módosítunk az érkezési célponton, akkor újabb adatok lehívására van szükség a mobilhálózaton keresztül. A néhány héten belül érkező frissítésnek már erre sem lesz szüksége, és várhatóan nagy kieséseket fog generálni a GPS piacon ami nagy mértékben érinti a navigációs programok készítőit is. A fogyasztó inkább használ egy ingyenes verziót, mint hogy kemény forintokat csengessen az útbaigazításért.

Google Maps 5.0 for Android


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!