Multimédia

2012.09.20. 10:54

Kihirdették a nyolcadik Goldenblog verseny győzteseit

Budapest, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) - Több mint 1200 indulóból kilenc kategóriában hirdettek győztest a nyolcadik Goldenblog versenyen, ahol idén – meglepetésre – a hírkategóriában a zsűri és a közönség egyaránt a Hírcsárdát választotta a legjobbnak - tájékoztatta a hvg.hu csütörtökön az MTI-t.

Budapest, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) - Több mint 1200 indulóból kilenc kategóriában hirdettek győztest a nyolcadik Goldenblog versenyen, ahol idén – meglepetésre – a hírkategóriában a zsűri és a közönség egyaránt a Hírcsárdát választotta a legjobbnak - tájékoztatta a hvg.hu csütörtökön az MTI-t.Életmód kategóriában az Annenn blog vehette át a zsűritől a Goldenblog díjat, míg a közönség elismerését a Mosolyka kapta. A 140 gasztroblog induló közül a győztes a Vegasztrománia lett, a közönség díját pedig a gasztrozseni.hu kapta.

Kult-szórakozás kategóriában a kultblog.hu készítője vehette át a díjat, a közönségdíjas pedig a Hollywood Hírügynökség lett. Az IT-blogok versenyében a zsűri az IDDQD blogot találta a legjobbnak, a közönségszavazatok közül a legtöbbet pedig az FPS blog kapta.

A szakértői blogok versenyét a Puli Space nyerte meg, a közönségdíjat a Gerilla Önéletrajz kapta. Hírblog kategóriában mind a zsűri, mint a közönség a Hírcsárdát ítélte a legjobbnak, a helyi.érték kategóriájában a zsűri elismerését a Panamericana vívta ki, a közönségét az Urbanista blog.

A fotóblogok versenyét Kálló Péter blogja nyerte, a közönség a Mai Manó Ház internetes naplóját ítélte a legjobbnak. Az egyéb kategóriában – az előző évek gyakorlatához hasonlóan – idén is csak közönségdíjast hirdettek: a legtöbb szavazat a Tekasztorik blogra érkezett.

A hvg.hu által hirdetett blogversenyen augusztus 20. és szeptember 6. között több mint 48 ezer ember adta le szavazatát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!