Nagykálló hírei

2013.04.18. 15:47

Akciós hitelt kínál a Szabolcs Takarékszövetkezet

A Szabolcs Takarékszövetkezet a megye egyik meghatározó pénzintézete. A termék és szolgáltatás kínálaton túl, jelentős szerepet vállalnak a megye életében. Társadalmi szerepvállalásuk példaértékű.  Megalakulása óta folyamatosan bővül, nem csupán hálózatában, de az ügyfelek részére kínált termékek körében is.

A Szabolcs Takarékszövetkezet a megye egyik meghatározó pénzintézete. A termék és szolgáltatás kínálaton túl, jelentős szerepet vállalnak a megye életében. Társadalmi szerepvállalásuk példaértékű.  Megalakulása óta folyamatosan bővül, nem csupán hálózatában, de az ügyfelek részére kínált termékek körében is.

Termékeiket, szolgáltatásaikat 13 kirendeltségben érhetik el az érdeklődő ügyfelek. Jelenleg jelzálog fedezetű akciójukkal kívánnak segítséget nyújtani a nagyobb hitelösszeget felvenni kívánt ügyfeleknek.

Bede József elnök-igazgatótó Úr! Összefoglalná a mostani akció lényegét?

 - A Szabolcs Takarékszövetkezetnek nem ez az első - és terveink szerint nem is az utolsó – termék akciója. A mostani akcióban a jelzáloghitel után érdeklődő ügyfeleknek szeretnénk kedvezőbb feltételeket biztosítani. Ilyenkor tavasszal nem csak a természet újul meg, hanem otthonainkat is szívesen újítjuk fel, vagy esetleg létesítünk új otthont. Koránt sem mindegy, hogy milyen feltételekkel tehetik ezt meg az emberek.

Milyen célra lehet igénybe venni a kínált termékeket?

- Ha valaki lakásvásárlás előtt áll, lakáscélú hitellel egészítheti ki rendelkezésre álló saját forrását, akár 50-70% kamattámogatással is (a futamidő első öt évében, törvényi feltételek teljesülése esetén). Több olyan támogatás van, amivel élhetnek az ügyfelek. A lakástakarékpénztári megtakarításhoz akár 30% állami támogatás is igénybe vehető. Egy Otthonteremtési hitel lakástakarékpénztári megtakarítással történő kombinálása esetén - az egyébként is jelentős - kamattámogatás mértéke növekedhet. Ha már meglévő lakását, családi házát szeretne bővíteni, korszerűsíteni, pl. nyílászáró csere, vagy hőszigetelés, zöld energia felhasználása -, szintén ezt a konstrukciót ajánljuk. 

Vannak ugyanakkor olyanok, akik „csupán” szépíteni kívánják otthonukat, festeni, újra színezni a házat, de lehet, hogy egy jelentős családi esemény előtt állnak. Egyre több olyan ügyféllel találkozunk, akik törlesztési kiadásaikat kívánják racionalizálni, egy kedvezőbb feltételű hitellel. Számukra is tudunk megoldást kínálni! Szabad felhasználású jelzálogalapú hitelünk esetében a hitelcélnak megfelelő felhasználását nem kell igazolni.

Milyen kedvezményekkel élhetnek az akció időtartama alatt az igénylők?

  - A mostani akciónk során a kezdeti költségek terheitől mentesülnek ügyfeleink. Amennyiben a hitelkérelem bírálata pozitív, az ingatlan értékbecslésének megfizetett díját visszatérítjük az ügyfelek részére (kb. 30 ezer Ft) és most a folyósítási jutalékot sem kell megfizetni. (felvett hitelösszeg 0,7%-a min. 5.000,- Ft)

Van-e valamilyen különleges feltétele a hitel felvételének? 

- Különleges feltételeket nem támasztunk ügyfeleinkkel szemben. Forgalomképes ingatlannal kell rendelkezni a hitel igénylőnek, melyre Takarékszövetkezetünk jelzálogjogot jegyez be, valamint a kérelmezőknek megfelelő jövedelemre van szüksége.

Mennyi idő alatt juthatnak hitelhez az igénylők?

- A korrekt válasz az, hogy amennyiben a kérelemhez szükséges hiánytalan dokumentáció benyújtásra kerül, 2 héten belül döntés születik. Ahhoz, hogy egy pozitív döntéstől eljussunk a folyósításig, az ügyfélnek teljesítenie kell a szerződéskötési és azt követően a folyósítási feltételeket. Ezek a feltételek mindenkinél egyediek, mint ahogyan az is, hogy mennyi idő alatt sikerül ezt teljesíteni!

Hol érdeklődhetnek azok az olvasók, akiknek felkeltettük az érdeklődését?

- A Szabolcs Takarékszövetkezet kirendeltségeiben felkészült kollégáink szívesen nyújtanak szakmai segítséget a hozzánk betérőknek. Az általunk kínált termékek és szolgáltatások kondícióiról a honlapunkon (www.szabolcstakarek.hu) informálódhatnak. Minden érdeklődőt várunk, és bízunk benne, hogy hamarosan ők is elégedett ügyfeleink közé tartoznak majd, mint ahogyan egyre többen a megyében!

ITTHON VAGYUNK, ÉRTÉKET TEREMTÜNK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!