Nagykálló hírei

2018.03.21. 17:38

Balog Zoltán Nagykállóban

Nagykálló - Sorsdöntő választás előtt áll az ország emlékeztetett a miniszter.

Nagykálló - Sorsdöntő választás előtt áll az ország emlékeztetett a miniszter.

Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere tartott választási gyűlést kedden délután Nagykállóban. A minisztert dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő fogadta, aki büszkén sorolta felvezetőjében mindazokat az eredményeket, amelyek Nyírbátor, Nagykálló és Újfehértó térségében is látványos fejlődést hoztak az elmúlt időszakban. Megerősítette, hogy Magyarország jövője szempontjából talán még soha nem volt ilyen nagy a választások tétje, mint most, s ezzel már Balogh Zoltán mondanivalóját is jórészt előre vetítette.

Az emberi erőforrások minisztere már az első mondataival világossá tette, hogy – amint a kormányzat is – nagyon fontosnak tartja a vidéki lét értékének és vonzerejének a növekedését. A továbbiakban legfőképpen arra igyekezett rámutatni, hogy az önfeladás helyett most a keresztény értékek megvédése a legfontosabb cél, s a kormány ennek megfelelően cselekszik, amikor iskolát és támogató központot épít Szíriában, vagyis segítséget visz, ahelyett hogy ide hozná a bajt.

Bőven van mit féltenünk

– Sorsdöntő választás előtt állunk – figyelmeztetett Balog Zoltán – ami eldönti, hogy megmarad-e az ősi bibliai törvényes rend Magyarországon, vagy bevándorlóország leszünk. Ma már van mit megvédenünk, közös eredményünk a nemzeti jövedelem 4 százalékos növekedése, a 738 ezer új munkahely, a 88 százalékkal magasabb minimálbér, vagy a közbiztonság – sorolta. Ezek után a jövő terveiről szólt, kiemelve a gazdasági növekedés fenntartását, megcsillantva az adó 10 százalék alá szorításának lehetőségét. Jól tudjuk, milyen ezer éve otthon lenni ebben az országban, s a megvédendő értékeinkkel is tisztában vagyunk – fogalmazott a miniszter.

- MJ -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!