Nagyvilág

2008.04.08. 07:23

Mission: Impossible Dél-Koreában

<p>Pórul járt egy betörő Dél-Koreában, aki Tom Cruise, "Mission: Impossible" című filmjéből ötletet merítve próbált meg kifosztani egy ékszerüzletet Szöulban - írta az AFP kedden egy helyi napilapra hivatkozva.</p>

A Weon nevű dél-koreai férfi egy fűrésszel és egy csavarhúzóval felszerelkezve érkezett meg a szöuli ékszerüzlethez. A tetőn át akart behatolni az épületbe, hogy aztán egy kötéllel leereszkedve szedje össze az értékeket. Egy darabig simán ment minden, csakhogy hamar rá kellett jönnie, hogy ez a valódi élet: a riasztó megszólalt, a pillanatok alatt kiérkező rendőrök pedig a helyszínen őrizetbe vették a betörőt.

A 26 éves férfi a hatóság embereinek azt mondta, hogy nemrég elvesztette állását, és így szerette volna hiteleit törleszteni, majd hozzátette: Tom Cruise, "Mission: Impossible" című filmje adta az ötletet, hogy kötélen ereszkedjen be az ékszerüzletbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!