Nagyvilág

2008.04.30. 09:24

Pornóvideó Jimi Hendrixről

<p>Egy olyan amatőr videót hoz nyilvánosságra egy amerikai pornócég, amelyben szerintük Jimi Hendrix szeretkezik két nővel - közölte kedden a Vivid Entertainment nevű cég.<BR /></p>

A 40 éve készült felvételt a los angelesi cég egy gyűjtőtől szerezte meg és állításuk szerint az eredetiségét bizonyítani tudtják.

 Egyebek mellett Pamela Des Barres, a gitáros-legenda egykori szeretője is azt állítja, hogy Hendrix van a videón. Cynthia Albritton, aki rocksztárok péniszéről szokott gipszlenyomatokat készíteni, úgy nyilatkozott, hogy felismerte Hendrix férfiasságát a felvételen.

Ezeknek az állításoknak ellentmond Kathy Etchingham, aki a 60-as években sokáig volt Hendrix barátnője. Szerinte "a felvételen szereplő férfi arca túl széles és orrcimpája is túl nagy Henrdixéhez képest."

Jimi Hendrix 27 éves volt, amikor 1970. szeptember 18-án kora reggel holtan találták Londonban, a Samarkand Hotel alagsorában.

Halálának körülményeit sosem tisztázták. Német barátnőjével, Monika Dannemann-al töltötte az éjszakát. Valószínűleg 9 darab Vesperax nevű altatót vett be, miután elég sokat ivott előtte, végül saját hányásában fulladt meg. Dannemann évekig azt állította, hogy Hendrix még életben volt, amikor a mentőautóba tették.

  • Minden idők legjobb szexjelenetei Video
  • Transzszexuális prostikkal mulatott Ronaldo
  • Horváth Éva sikamlós témái  Horváth Éva Video
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!