Nagyvilág

2008.05.02. 21:21

"Hamisítvány a Hendrix-szexvideó"

<p>Hamisítványnak nevezik pénteki közleményükben az úgynevezett Jimi Hendrix-szexvideót a néhai amerikai gitáros örökségét kezelő alapítvány, az Experience Hendrix vezetői.</p>

A Vivid Entertainment nevű los angelesi cég kedden közölte, hogy egy gyűjtőtől szerezte meg a 40 évvel ezelőtt készült szemcsés felvételt, amelyen két nővel szeretkezik a gitáros, és az eredetiségét bizonyítani is tudják. A bizonyítás eddig nem történt meg.

"Mi, az "Experience Hendrix", Jimi Hendrix családi társasága... nem fogadjuk el a videó hitelességét..., és nekünk semmi részünk nem volt ennek a filmnek a nyilvánosságra hozatalában" - áll a pénteki közleményben.

Egyébként Pamela Des Barres, a gitáros-legenda egykori szeretője is azt állítja, hogy Hendrix van a videón. Cynthia Albritton, aki rocksztárok péniszéről szokott gipszlenyomatokat készíteni, úgy nyilatkozott, hogy felismerte Hendrix férfiasságát a felvételen. Ezeknek az állításoknak ellentmond Kathy Etchingham, aki a 60-as években sokáig volt Hendrixbarátnője. Szerinte "a felvételen szereplő férfi arca túl széles és orrcimpája is túl nagy Hendrixéhez képest."

Jimmy Hendrix 27 éves volt, amikor 1970. szeptember 18-án kora reggel holtan találták Londonban, a Samarkand Hotel alagsorában. Halálának körülményeit sosem tisztázták. Német barátnőjével, Monika Dannemann-al töltötte az éjszakát. Valószínűleg nagy adag Vesperax-altatót vett be, miután elég sokat ivott előtte, végül hányás miatt fulladt meg. Dannemann évekig azt állította, hogy Hendrix még életben volt, amikor a mentőautóba tették.

Előzmények:

  • Pornóvideó Jimi Hendrixről
    Egy olyan amatőr videót hoz nyilvánosságra egy amerikai pornócég, amelyben szerintük Jimi Hendrix szeretkezik két nővel - közölte kedden a Vivid Entertainment nevű cég.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!