Nagyvilág

2010.09.11. 14:30

Dühöngő utas miatt fordult vissza egy amerikai utasszállító

<p>Vissza kellett fordulnia a Delta légitársaság egyik repülőgépének egy dühöngő utas miatt az Egyesült Államokban. Az utasszállító a floridai Tampába tartott, amikor egy órányi repülés után visszatért Detroit repterére - közölték a légitársaság illetékesei szombaton.</p>

A repülőgép csupán egy órát töltött a levegőben, amikor egy nő viselkedése feltűnővé vált a személyzetnek. Emiatt a Delta 1721-es járatának kapitánya úgy döntött, hogy visszafordul Detroitba. Miután az utasszállító landolt a michigani nagyvárosban, a nőt leszállították a gépről, de nem tartóztatták le.

A Delta illetékesei közölték: az utas nem jelentette veszélyt senkire sem, de azt nem árulták el, hogy miért borult ki a nő a repülőgépen.

Az Airbus A320-ason egyébként 138 utas és ötfőnyi személyzet volt. Miután a renitens utast leszállították a gépről, az utasszállító ismét felszállt és rendben megérkezett Tampába.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!