Nagyvilág

2010.12.07. 15:43

Videó: Itt a digitális drog?

<p>Az internet és egy fejhallgató segítségével juttatják el a tinikhez az "I-Doser"-nek nevezett drogot.</p>

Az I-Doser olyan hatással van az emberre, mint a marihuána, kokain, vagy az ópium. Bódult állapotba kerül tőle a használó, alig bírja abbahagyni a nevetést, vagy épp sírógörcsben tör ki, esetleg remegnek a végtagjai, de akár az orgazmust is átélheti nagy izgatottságában.

A digitális drog hatása: három fiú tesztelte

Nézze meg a videót:


Az új drog az interneten terjed, mégpedig zene segítségével. Így bárki letöltheti a videómegosztó portálokról - ha fizet érte.

Az úgynevezett binaurális zenét meditációkhoz használják. Sztereó fülhallgató segítségével különböző frekvenciájú hangok érkeznek az agyhoz. Az agy integrálja a két jelet, ezáltal egy harmadik hangot érzékelünk, ezt nevezzük binaurális ütemnek, amelynek az az üteme, ami a két frekvenciájú hang különbsége. Az agytevékenység ritmusa követi a binaurális ütemet és az agyhullám megfelelően megváltozik.

Amerikában a szülők olyan komolyan vették az újfajta drog fenyegető hatását, hogy már a zenelejátszókat is betiltották gyermekeiknek.


Kapcsolódók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!