Nagyvilág

2011.06.09. 10:52

Videó: Sírva fakasztotta a közönséget a koreai tehetség

<p>A fiatal srácot először kinevették, de amikor elkezdett énekelni, mindenkinek tátva maradt a szája!</p>

Egy teljesen átlagos külsejű koreai srác jelentkezett a hazai tehetségkutató versenyre. A 22 éves Sung-bong nehéz körülmények között élte az életét. Nagyon izgult a verseny előtt, idegesen toporgott a színpad mögött.

A fiú nagyon szerényen jellemezte magát. Egy egyszerű embernek tartja magát, olyan, mint bárki más. Szerinte nem tud jól énekelni, de nagyon szeret, mert éneklés közben egy másik embernek érzi magát.

Az élet neveli az igazi tehetségeket?

Amikor a közönség és a zsűri elé lépett, nagyon meg volt szeppenve. A zsűri tagjai próbálták szóra bírni. Arról faggatták, mivel foglalkozik, és amikor magát csak egyszerűen "manual worker"-nek (fizikai munkásnak) nevezte, mindenki nevetett. Aztán a zsűri egyik tagja a családi életét kezdte boncolgatni, ami nagyon érzékeny része volt a fiú életének, mert háromévesen árvaházban hagyták, majd ötévesen elszökött, mert verték.

Ekkor a zsűri még mindig nem a hangjára, hanem az élete alakulására volt kíváncsi. A hányattatott sorsú fiú egyedül éli életét tíz éve, hol lépcsőkön, hol nyilvános wc-kben alszik. Nem járt iskolába, és sosem tanult énekelni, de most azért jött, hogy énekelhessen.

A zsűri teljesen átérezte a fiú helyzetét, és kíváncsian várták, hogyan énekel. És ekkor mindenkinek leesett az álla! A közönség és a zsűri tagjai sem tudták visszatartani könnyeiket. Ámulva hallgatták a fiatal tehetség előadását.

Videó: Egy igazi tehetség


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!