Nagyvilág

2011.10.12. 15:22

Rózsaszín BMW – orosz módra

Velikij Novgorod-i szobafestők és mázolók félig rózsaszínűre festettek egy rossz helyen parkoló luxuskocsit, amely akadályozta a munkájukat – adta hírül az ukrán Korreszpondent.net internetes hírújság.

Velikij Novgorod-i szobafestők és mázolók félig rózsaszínűre festettek egy rossz helyen parkoló luxuskocsit, amely akadályozta a munkájukat – adta hírül az ukrán Korreszpondent.net internetes hírújság.A jármű gazdája oly módon parkolt le az egyik felújítás alatt lévő épület előtti járdára, hogy a homlokzat festését végző munkások nem tudták normálisan végezni a munkájukat miatta. Miután hiába keresték az autó gazdáját, és a közelben elhaladó rendőrségi járőrkocsiban ülő egyenruhások sem kívántak intézkedni, ecsetet ragadtak, és gyorsan száradó, élénk rózsaszínű emulziós festékkel alaposan kipingálták a zavaró négykerekűt. Ezen tevékenységükben ráadásul az ismételten elhaladó járőr sem zavarta meg őket.

Észrevétlenül elhajtott

A nem mindennapi színpompát öltött jármű meglehetősen nagy érdeklődést váltott ki az arra elhaladó járókelők körében: többen is szívesen fényképezkedtek mellette. A szobafestők „szolid célzását” végül a kocsi tulajdonosa is elérthette, mivel a munkanap végén olyan észrevétlenül hajtott el a helyszínről, hogy egyetlen apró megjegyzést sem tett a történtekre, sőt a rendőrségen sem tett bejelentést a kocsiját ért sérelem ügyében.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!