Nagyvilág

2011.12.23. 14:06

Feléledt halott futamított meg egy sátánista rockzenekart

Ukrajna – Egy metálbanda próbája során dörömbölni kezdett egy néhai az egyik Krím-félszigeti kórház hullaház fagyasztókamrájának ajtaján – adta hírül pénteken az ukrán TSZN országos televíziós híradóműsor.

Ukrajna – Egy metálbanda próbája során dörömbölni kezdett egy néhai az egyik Krím-félszigeti kórház hullaház fagyasztókamrájának ajtaján – adta hírül pénteken az ukrán TSZN országos televíziós híradóműsor.Egy halottnak nyilvánított férfi éktelen dörömbölése és rikácsolása futamította meg a hullaházban próbáló heavy metal zenekar tagjait, akiknek a kórház igazgatósága engedélyezte az egyik pincehelyiség használatát, mondván: ott senkit nem zavarnak. Egy halottnak nyilvánított férfi azonban másképpen vélekedett, és a zajra felocsúdva éktelen lármát csapott a hűtőkamrájában, fennhangon követelve a szabadon bocsátását.

Az együttes tagjai természetesen hanyatt-homlok menekültek ki a pincéből, hátrahagyva sátánista motívumokkal díszített gitárjaikat, hangfalaikat és dobfelszerelésüket. A feléledt „zombit” a kórház ápolói mentették ki szorult helyzetéről, akiről kiderült, hogy gyakorlatilag szó szerint holtrészeg volt, amikor a rendőrök beszállították a kórházba, ahol a felületes orvosi vizsgálat során nem észleltek nála életjeleket, ezért halottnak nyilvánították.  A zenekar által keltett éktelen zaj azonban valahogy magához térítette, mielőtt a hullaház fagyasztója jégkockát nem csinált belőle.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!