Nagyvilág

2011.12.06. 07:43

"Fényűző" jegesmedvés, szarvasos karácsonyi magánkert

London, 2011. december 6., kedd (MTI) - Negyvenezer izzó vonzza az érdeklődőket egy brit férfi kertjéhez: egy rendkívüli karácsonyi életképhez.

London, 2011. december 6., kedd (MTI) - Negyvenezer izzó vonzza az érdeklődőket egy brit férfi kertjéhez: egy rendkívüli karácsonyi életképhez.Paul Toole Somerset grófságban ajándékozza meg a kíváncsiskodókat a látvánnyal nagy örömet szerezve sok gyermeknek, de felnőttnek is. 13 évvel ezelőtt kezdte a dekorációt, fokozatosan fejlesztette a mostani "csodaszintre", amelynek főszereplői között akadnak világító jegesmedvék is a hagyományosabb figurák - szarvasok, szánok -  mellett. A karácsonyfa csaknem 7 méter magas.

A férfi nem égeti egész éjjel a "kertet", csak 20 perces "műsort ad". Toole egyébként a szórakoztatóiparban dolgozik, így nem csoda, hogy professzionális minőségű látvánnyal szolgál. Jó pár dekorációt az Egyesült Államokból szerzett be, és az utóbbi esztendőkben 15 ezer fontot (csaknem 5 millió forintot) költött a fényűző karácsonyi fényműre - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!