Nagyvilág

2012.04.26. 08:50

Sokan bánják házasságukat a hercegi frigyutánzók közül

London, 2012. április 26., csütörtök (MTI) - A brit hercegi pár esküvőjétől házasodási kedvet kapott szigetországi párok nyolcada bánja frigykötését - derítette ki egy felmérés.

London, 2012. április 26., csütörtök (MTI) - A brit hercegi pár esküvőjétől házasodási kedvet kapott szigetországi párok nyolcada bánja frigykötését - derítette ki egy felmérés.Olyan párokat kérdeztek meg, amelyek Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjéhez közeli időpontban, azaz tavaly áprilisban-májusban mondtak igent egymásnak hivatalosan. A férjek tizede már fél év után elhamarkodottnak találta a lépést. A hercegi álomesküvőtől megittasulva oltár elé rohanók esetében a házasság zátonyának leggyakoribb oka egy külső kapcsolat. A frigyüket immár bánó férjek bő fele, a nejek harmada vallotta be a felméréskor, hogy titokban másba szerelmes - adta hírül a The Sun című brit lap.

Katalin és Vilmos április 29-én ünneplik első házassági évfordulójukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!