Nagyvilág

2012.09.16. 14:35

A Tedet és a Bourne-szériát is folytatja a Universal

Los Angeles, 2012. szeptember 16., vasárnap (MTI) - A Tedet és a Bourne-szériát is folytatja a Universal filmstúdió, és több animációs filmet akar a mozikba küldeni a jövőben.

Los Angeles, 2012. szeptember 16., vasárnap (MTI) - A Tedet és a Bourne-szériát is folytatja a Universal filmstúdió, és több animációs filmet akar a mozikba küldeni a jövőben.Steve Burke, a stúdió vezetője a napokban megrendezett Los Angeles-i médiakonferencián ismertette, hogy a Universal a jövőben nagyobb hangsúlyt fektet a filmes sorozatokra. Mint mondta: "amilyen hamar csak lehet" dolgozni kezdenek Seth McFarlane nagy sikerű Ted című komédiájának folytatásán.

A szabad szájú játék mackóról szóló vígjáték, amelyet 50 millió dolláros költségvetésből forgattak, világszerte közel 400 millió dolláros bevételt hozott - emlékeztetett a BBC hírszolgáltató online cikke.

Burke elismerte, hogy a stúdió idén néhány vállalkozásával - köztük a sci-fi akciós Csatahajóval - befürdött. Ugyanakkor A Bourne hagyatékkal kapcsolatban megemlítette, hogy bár a Bourne-sorozat negyedik epizódjaként készült thriller vegyes kritikákat kapott, tervbe vették folytatását.

A Universal-főnök megosztotta a hallgatósággal, hogy a stúdió több animációs filmmel akar előállni. Miközben jelenleg 18 havonta kerül a mozikba egy animációs filmjük, most azt a célt tűzték ki, hogy legalább kettőt forgalmazzanak évente.

Jövőre a Gru folytatása lesz látható a hollywoodi stúdiótól, és az eredeti történet egyik szálából kiindulva egy újabb animációs filmjük is készül.

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!