Nagyvilág

2012.10.02. 12:06

Újabb elmebeteg japán őrület

Valami nem stimmel azon a szigeten, a mi európai gyomrunknak legalábbis túl bizarr ami ott folyik. A legújabb body art őrület a homlokba kreált briós, mindezt persze süti nélkül. Csak erős gyomrúaknak!

Valami nem stimmel azon a szigeten, a mi európai gyomrunknak legalábbis túl bizarr ami ott folyik. A legújabb body art őrület a homlokba kreált briós, mindezt persze süti nélkül. Csak erős gyomrúaknak!Japánban új őrület hódít, a tetoválás, piercing öncsonkítás és egyéb body art irányzatok után most egy eddig még nem látott divat söpör végig a szigetország underground berkein. A hatás sokkoló, viszont nem nem végleges, csupán 16-24 óráig tart.

Az eljárás lényege, hogy egy fecskendőn keresztül sós, infúzió szerű folyadékot juttatnak az alany homlokába, majd miután a felpumpált rész eléri a kívánt méretet, az alkotó középen belenyomja ujját a frissen keletkezett pukliba. Mindezt röpke két óra alatt kivitelezik a szakemberek, a megrendelők legnagyobb megelégedésére.

Ahogy azt a videón is látható egyik figura nyilatkozza: – Ez egy szenzációs relaxáció. Picit csikis, a beépülő nyomás pedig szép lassan álomba ringat – mondja mosolyogva, a végeredménnyel pedig messzemenően elégedett. Egészségére...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!