Nagyvilág

2012.11.15. 12:27

Lecsapott az álarcos szuperhős

Phoenix Jones Seattle utcáin igyekszik rendet tenni, mégpedig szuperhős jelmezbe bújva. Ezúttal egy jó nagy darab palit padlózott le nyílt színen.

Phoenix Jones Seattle utcáin igyekszik rendet tenni, mégpedig szuperhős jelmezbe bújva. Ezúttal egy jó nagy darab palit padlózott le nyílt színen. Az USA nem Magyarország, sok minden másként történik ott, mint itthon. Washington államban például, ahol Jones is él, a helyi rendeletek értelmében, ha mindkét fél beleegyezik, ökölharc lehet a konfliktusuk elrendezésének módja. Így fordulhatott elő az is, hogy Phoenix és ellenfele megküzdhetett egy az egy ellen, miközben a rendőrök csak biztosították a helyszínt.

A videó maga jó sok szájtépést tartalmaz, az álarcos hős és bandája igyekezett elkerülni az agressziót, de a narancssárga pólós úriember addig erősködött, amíg végül a szuperhős jelmezes Jones beleegyezett a párbajba. Az igazi bunyó, amit az időközben helyszínre kiérkező rendőrök vezényeltek le, 6 perc után indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!