Nagyvilág

2012.11.27. 11:00

Mérgezett tollheggyel akart ölni a bérgyilkos

Egy átlagos toll, aminek a hegye halálos méreggel van átitatva, vagy épp egy zseblámpa, ami golyót lő ki. Koreai kémfegyverek a valóságban.

Egy átlagos toll, aminek a hegye halálos méreggel van átitatva, vagy épp egy zseblámpa, ami golyót lő ki. Koreai kémfegyverek a valóságban. Tavaly egy dél-koreai gyilkossági kísérlet nagy port kavart, egy észak-koreai kémet le is tartóztattak. Most videón mutatják be nekünk milyen fegyverrel ölt volna a bérgyilkos.

Mindössze annyit érezni, hogy valaki elmegy mellettünk (a szokástól talán picit közelebb) egy apró, tű-szerű szúrás, hirtelen minden izmunk lebénul és nagyon záros határidőn belül holtan esünk össze. És ez csak egy a számos halálosan jó megoldás közül, amit a tavaly Szöulban meghiúsított gyilkossági kísérelt alkalmával a szakértők felsorakoztattak, mint lehetséges likvidálási forma.

A CNN-nek exkluzív interjút adó, személyi azonosságát titokban tartó szakértő is elismeréssel szólt a mesterien álcázott fegyverekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!