Nagyvilág

2012.11.30. 14:47

Visszatérhet Hugh Jackman

A legújabb X Men mozi stáblistája szépen bővül, Patrick Stewart (X Professzor) és Ian McKellen (Magneto) már aláírta szerződését. Most úgy néz ki, Hugh Jackman is feltűnhet a moziban.

A legújabb X Men mozi stáblistája szépen bővül, Patrick Stewart (X Professzor) és Ian McKellen (Magneto) már aláírta szerződését. Most úgy néz ki, Hugh Jackman is feltűnhet a moziban. A sorban következő Marvel film, az X Men: A jövendő múlt napjai rendezője Bryan Singer lesz, a cselekményről pedig egyelőre annyit lehet tudni, hogy a múltban és a jövőben is játszódik majd és minden bizonnyal a képregénysorozat legsikeresebb, két részes, hasonló című története adja majd az alapot. A fiatalkori Charles Xavier megformálója továbbra is James McAvoy lesz, Magneto ifjúkori szerepét pedig Michael Fassbender játssza.

Az eredeti, 1981-ben megjelent storyban a szuperhőscsapatnak egy jövőből érkezett figyelmeztetés nyomán kell megakadályoznia egy olyan világ kialakulásához vezető eseménysorozatot, ahol mindennapos a szenvedés, a szegénység, az elnyomás, az erőszak, a járványok és szennyeződések, az életkörülmények pedig nyomorúságosak.

Íme az eredeti történet rajzfilmen:

I. Rész:

II. Rész:

III. Rész:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!