Nagyvilág

2012.12.10. 13:54

Ellopta a lebénult férfi iPhone-ját

William Washington tehetetlenül nézte, ahogy egy kamasz ellopja tőle azt a kütyüt, ami eddig a világot jelentette számára. A többszörösen bénult William az iPhone segítségével kommunikált.

William Washington tehetetlenül nézte, ahogy egy kamasz ellopja tőle azt a kütyüt, ami eddig a világot jelentette számára. A többszörösen bénult William az iPhone segítségével kommunikált. A Staten Islandben élő, harmincnyolc éves William Washington kerekesszékéről lopta el egy 18 éves fiatal a férfi telefonját, aminek segítségével kommunikált. A rendőrséget e-mailben értesítette Washington, akik miután megnézték a biztonsági kamerák felvételeit, el is fogták a gyanúsítottat.

Washington az iPhone segítségével kommunikált a külvilággal, egy pointer alkalmazást használt. Ahogy a férfi később érzéseit leírta, rémült volt és magatehetetlen. Azóta egy számítógép, egy ceruza és egy billentyűzet használatával fejezi ki magát William, az NBC4 New York.nak is így adott interjút.

View more videos at: http://nbcnewyork.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!