Nagyvilág

2012.12.05. 10:37

Koporsó terápiával készülnek a túlvilágra

Ukrajnában egy temetkezési vállalkozó koporsó terápiára invitálja vendégeit, akik így edzhetik testüket és lelküket a halotti létre.

Ukrajnában egy temetkezési vállalkozó koporsó terápiára invitálja vendégeit, akik így edzhetik testüket és lelküket a halotti létre. Stepan Piryanyk, a vállalkozás vezetője több mint egy évtizede utazik a koporsó bizniszben, most azonban úgy döntött lefedi az általa létrehozott piaci rést. – Olyan, mintha egy kényelmes ágyban feküdnénk – magyarázza akciója lényegét Piryanyk úr, aki szerint a terápia kifejezetten jó dolog, így ugyanis könnyedén el tudjuk képzelni, milyen lehet halálunk után egy koporsóban feküdni. Sőt, ha óhajtjuk madárcsicsergést, vagy zenét is kérhetünk aláfestőnek, hogy teljes legyen a hangulat.

- Hétköznapi a párnázás, a takarók...egy fakoporsónak azonban meg van a saját aurája – sorolja a részleteket a vállalkozó, akinek már vendége is akadt. Az 51 éves Anna Petrukhina például kifejezetten jó élményekkel távozott a terepáriáról. – Egy keményen átdolgozott nap után jól esik egy kis kikapcsolódás. Csak befekszem és relaxálok. Teljesen más hangulatban megyek haza utána – mondta a nő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!